Hirdetés

Egy rajongó egy nagy filmet vágott össze A hobbit trilógiából

|

Rengeteg kritika érte a trilógiát, egy elkeseredett rajongó pedig úgy döntött, hogy maga fogja helyrehozni a film gondjait.

Hirdetés

Tolkien A Gyűrűk Ura előtt játszódó műve egy rövidke tündérmese volt egy hobbit és egy csapatnyi törp kalandjáról. A stúdió azt szerette volna, hogy a könyv alapján készülő filmfeldolgozásból trilógiát csináljanak, aminek következtében a vékony kis könyvet háromfelé kellett szétszedni. Ez rengeteg problémát és felesleges töltelékpillanatot okozott, a rajongók pedig a megjelenés óta próbálják ezt helyrehozni.

Hirdetés

Számtalan különböző rajongói vágás létezik a trilógiából, a legutóbbi pedig két hónapja került fel a Vimeóra, de most megy egy kört a neten. Ez az 5 órás verzió egy filmbe sűríti az egész cselekményt, rengeteg feleslegtől megkíméli a nézőt, és ott kezdi a sztorit, hogy Thorin és Gandalf ülnek a Pajkos Póniban. Aki szerette az eredeti könyvet, de hányingere volt a feleslegesen túltolt filmektől, annak érdemes lehet belenéznie.

A filmnek ezen verziója pontosan 5 órás és 8 perces, ami durván 2 óra 45 perccel rövidebb a 3 eredet összjátékidejénél. Bejglikómához tökéletes társ lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)