Hirdetés

A Jason Momoa-féle See 3. évadának előzetesét mindenkinek látnia kell

|

Elérkezett a fináléhoz az Apple TV+ egyik legjobb sorozata.

Hirdetés

Az Apple TV+-ról általánosságban elmondható, hogy a többi streamingszolgáltatóval ellentétben inkább a minőségre és nem a mennyiségre helyezik a hangsúlyt az illetékesek, ha tartalomgyártásról van szó. Ennek egyik ékes példája a See című sorozat, aminek harmadik, egyben utolsó évada augusztus 26-án fog elkezdődni.

A Jason Momoa főszereplésével készülő széria most látványos új előzetest kapott. A See egy olyan jövőben játszódik, ahol az emberiség szinte teljes egésze elveszítette a látás képességét, születik azonban pár látó gyermek, ez pedig teljesen felborítja a világ egyensúlyát.

Hirdetés

A friss kedvcsináló egy látványos, minden korábbinál grandiózusabb összecsapást ígér, ami tényleg méltó lezárása lehet a sorozatnak. 

Momoa mellett a főbb szerepekben Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Eden Epstein, Michael Raymond-James, és David Hewlett tűnik majd fel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)