Hirdetés

A John Wick filmek rendezője a legnagyobb sztárokat akarja megszerezni a franchise-hoz, meg is nevezte őket

|

Elég nagy a John Wick világa ahhoz, hogy beleférjen például Robert Downey Jr.?

Hirdetés

A John Wick: 4. felvonás minden tekintetben a mennybe ment: a kritikusok imádták (a GameStar cikke és a Puliwood kritikája is szerette), és anyagilag is megérte elkészíteni, hiszen a 100 millió dollárból tető alá hozott folytatás már 350 millió dollárnál jár világszerte).

Nem meglepő, hogy a Lionsgate már a John Wick 5 megvalósításán töri a fejét, amellyel kapcsolatban a széria rendezője, Chad Stahelski még óvatosan fogalmazott, szerinte csak pár hónap múlva fognak összeülni majd egy bárban Keanu Reevesszel és megdumálni az ötleteiket. 

Hirdetés

Stahelski azért néha megoszt egy-két izgalmas információt azok közül, amik a fejében kavarognak, most éppen a The Directnek árulta el, hogy milyen nagynevű színészekkel szeretné bővíteni a John Wick franchise gárdáját, akiket a közönség is kétségkívül szívesen látna a Rémkirály világában: mivel rajong a Birmingham bandájáért (Peaky Blinders), ezért elsőként Cillian Murphyt nevezte meg, de Colin Farrellt, Charlize Theront (akit fantasztikusnak talált az Atomszőkében), Michelle Yeoh-t, Robert Downey Jr.-t, Peter Dinklage-et és Sean Beant is említette (hatalmas Trónok harca-rajongó is).

"Meghalnék egy esélyért bármelyikükkel."

Persze nem ez volt az első alkalom, hogy a rendezőnek fel kellett sorolnia pár nevet, akit örömmel castingolna bármilyen szerepre, egy korábbi interjúban Jackie Chant, Jet Lit, Sylvester Stallone-t és Jason Stathamet rakta fel a kívánságlistájára, szóval nagyjából fél Hollywoodot beemelné. 

De addig is, amíg a fenti sztárokat sikerül megnyerni a John Wick univerzumhoz, két spin-offot is láthatunk majd: az egyik a címszereplő hotelre fókuszáló The Continental lesz, a másik pedig a Ballerina Ana de Armas főszereplésével - ez utóbbiban pedig Reeves is cameózni fog. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)