Hirdetés

A John Wick írója a Hellsingből készít filmet

|

Élőszereplős alkotásról van szó, amelyet az egyik streamszolgáltató rendelt meg.

Hirdetés

Fogalmunk sincs, hogy Derek Kolstad hogyan bírja energiával. Megírta a Bob Odenkirk főszereplésével készült Senki szkriptjét, besegített A Sólyom és a Tél Katonája íróinak, dolgozott a John Wick spin-off sorozaton (The Continental), és ne feledkezzünk meg a játékadaptációkról sem, amikkel szóba hozták: ott van a Just Cause film és a My Friend Pedro megfilmesítése is. A legújabb értesülések alapján úgy tűnik, hogy még egy címet felírhatunk Kolstad listájára.

Hirdetés

A Deadline számolt be róla, hogy az Amazon Studios farag élőszereplős adaptációt Hirano Kóta világhírű vámpíros mangájából, a Hellsingből, amelyhez Derek Kolstad csatlakozott forgatókönyvíróként és executive producerként. A filmes a honlapnak elmondta, hogy azóta vált megszállottjává az alapanyag feldolgozásának, mióta a bátyja néhány éve megismertette vele a mangát és a belőle készült animét, így amikor Mike Callaghan (Bedrótozva, A gonosz markában) producernek és csapatának sikerült megszereznie a jogokat és partnerségre lépnie Brian Kavanaugh-Jonesszal (Halálos harcmező, Upgrade), valamint az Amazonnal, akkor egy álma vált valóra. 

Ha valaki esetleg nem ismerné az alapanyagot, a történet középpontjában egy hatalmas erejű vámpír, Alucard áll, aki együttműködik az Abraham Van Hellsing dédunokája, Integra Hellsing által vezetett The Hellsing Organisationnel annak érdekében, hogy megvédjék Angliát és a világot a vámpíroktól, a ghouloktól és más természetfeletti lényektől. A sztoriban fontos szerepet kap egy Seras Victoria névre hallgató ex-rendőr is, akit Alucard azzal ment meg a haláltól, hogy vámpírrá változtatja. A manga tíz fejezetet élt meg és 2008-ban fejeződött be (készült hozzá előzmény is Hellsing: The Dawn címmel), ezt követően pedig két anime is született belőle: az első a magyar szinkronnal is elérhető Hellsing, a második egy OVA, a Hellsing: Ultimate.

Egyelőre nem tudni, hogy az Amazonnál formálódó adaptációban ki alakítaná a főbb szereplőket, ahogyan azt sem, hogy ki rendezi, de a rajongók bizonyára már ennek a hírnek is örülnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)