Hirdetés

A John Wick rendezője egy Die Hardot és Indiana Jones-t keresztező thrillert készít

|

Nem csupán a koncepció, a stáb is ígéretes.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be róla, hogy a John Wick filmek írója, Derek Kolstad mennyi projekttel zsonglőrködik egyszerre, azonban nem pihen a Rémkirály akciózásait rendező Chad Stahelski sem.

A kaszkadőrből lett rendező jelenleg el van foglalva a John Wick negyedik felvonásával, valamint többek között olyan címek is szóba kerültek vele kapcsolatban, mint Ed Brubaker képregényének adaptációja, a Kill or Be Killed, valamint a Hegylakó reboot.

De ez még nem minden, a Deadline egy másik tervezetről is lerántotta a leplet, amely minden korábbi ötletnél érdekesebbnek tűnik. 

Hirdetés

A honlap jelentése szerint a New Line Cinema nyerte meg a Classified névre hallgató pörgős akció-thriller jogait, amelynek történetéért a Parajelenségek: Szellemdimenzió forgatókönyvírói, Andrew Deutschman és Jason Pagan felelnek, míg a rendezői székbe a produceri feladatokat is ellátó Chad Stahelski csücsülhet.

Hogy mégis mi olyan különleges a projektben? A sztori felvázolása a Die Hard és az Indiana Jones keresztezését ígéri: egy titkos kormányzati bunkerben fog játszódni (mint amit Az elveszett frigyláda fosztogatóinak végén láttunk), melyben a II. világháború során begyűjtött veszélyes műtárgyakat tárolnak.

Mi nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi sül ki ebből az őrült premisszából. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)