Hirdetés

A John Wick spin-off sorozat a '70-es években játszódik majd

|

Maga a Lionsgate elnöke osztott meg részleteket a készülő projektről.

Hirdetés

A John Wick filmek sikereinek köszönhetően még nagyobb mértékű lehet a terjeszkedés, és ennek talán az új spin-off sorozat a legfényesebb bizonyítéka. A The Continental című széria a filmek világában játszódik, és a legendás hotel elnökére, Winstonra fókuszál. A Lionsgate elnökének elmondása szerint ez a mellékszál a '70-es években játszódik majd, amikor a fiatal Winston még csak a szárnyait próbálgatta a szakmában. A sorozat célja, hogy kibontsa mind a karakter, mind a hotel eredettörténetét.

Hirdetés

Az új információk egy Deadline-interjúból származnak, Kevin Beggs hatalmas lelkesedéssel mesélt a projektről.

"Amit kibontunk majd, az az, hogy a fiatal Winston és társai hogyan találtak rá erre a hotelre, amivel a filmek nézői már 40 évvel később találkoztak. Ez a lényeg."

A formátumot tekintve egyébként egy limitált sorozatokra jellemző megoldásra számíthatunk, ez a The Continental esetében három 90 perces epizódot jelent.

Mivel a sorozat évtizedekkel a filmek eseményei előtt játszódik, így sem Ian McShane, sem Keanu Reeves nem fognak szerepelni benne, viszont ha minden a tervek szerint halad, akkor Reeves elfoglalhatja majd a produceri széket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)