Hirdetés

A Joker sikere után megvalósulhat egy Bane film is?

|

Érdekes pletykák bukkantak fel Batman egyik legnagyobb ellenfelével kapcsolatban.

Hirdetés

A Todd Phillips rendezésében és Joaquin Phoenix főszereplésével készült Joker film nem csupán a pénztáraknál és a kritikusoknál ment nagyot, hanem az Oscar-gálán is, ez pedig bőven elég indok a Warner Bros. számára, hogy megfontolja a folytatást, valamint akár több hasonló projekt elkészítését is (de nem csak nekik, hanem a Spawn rebootnak is segített a film sikere). 

Hirdetés

Az egyik ilyen tervezet a Heroic Hollywoodos Umberto Gonzalez tisztes távolságtartással kezelendő jelentése szerint egy önálló Bane film lehet, amely állítólag  ötletszinten már létezik, de még nem vezették elő a Warner Bros. illetékeseinek.

A koncepció hasonló lenne a Jokeréhez, vagyis egy rendező lehetőséget kapna rá, hogy feltárja egy DC-gonosz elméjét és mélyebbre ásson a karakterében, csak Phillips projektjével ellentétben több lenne benne a verekedés (Tom Hardy ehhez tökéletes lenne, azonban nincs arra utaló jel, hogy visszatérhet a szerephez). Mellesleg ahogyan Arthur Fleck, úgy Bane alteregójának filmjéből is kimaradna Batman. 

Bár a Heroic Hollywood és Umberto Gonzalez egy-két fülese néha igaznak bizonyul, azonban semmi sem bizonyítja, hogy a fenti ötletnek van bármi igazságtartalma és tele van feltételezésekkel, így egyelőre mindenképpen pletykaként értelmezendő egyelőre. Arra azonban megfelel, hogy megkérdezzük a véleményeteket: ti megnéznétek egy önálló Bane filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)