Hirdetés

A Jokert játszó színész beszélt arról, visszatérne-e Matt Reeves második Batman-filmjében

|

Egy podcast vendégeként osztotta meg Barry Keoghan azt, hogy újra Joker bőrébe bújna-e, ha felhívja őt Matt Reeves.

Hirdetés

Több tévésorozat is készül elvileg Matt Reeves saját The Batman filmes univerzumában, ha minden jól megy, akkor érkezik egy Pingvinre fókuszáló spin-off, valamint egy Arkham Asylum és egy GCPD (Gotham City Police Department) széria is. Ezen felül pedig természetesen jön a "Batman 2" is, melynek Reeves már javában írja a forgatókönyvét. Egyelőre nem sokat tudni a második Batman moziról, de nagyon úgy fest, hogy valóra válhat a rajongók álma, és felbukkanhat benne az első részben már röviden megvillantott Joker is.

Az első Batman film végén ugyebár Joker (akit Barry Keoghan) alakított kedélyesen elbeszélgetett Paul Dano Rébuszával, és nagyon úgy festett, hogy valamiféle barátság alakulhat ki a két gonosztevő között. A Jokert alakító Keoghan most egy podcastban lengette be a visszatérését.

Hirdetés

A Happy Sad Confused podcastban Keoghan elmondta, hogy nagyon szívesen benne lenne még egy menetben, hiszen temérdek háttérmunkát tett bele ebbe a rövidke szerepbe is. Bár nem láthattuk teljesen Joker arcát, az világos, hogy sebhelyekkel tarkított fizimiskával képzelte el őt a rendező, ezért sokaknak egyből a Death of the Family című képregényes sztori jutott eszébe, melyben Joker levágta saját arcát, majd újra magára applikálta azt. 

Jelenleg abszolút Matt Reevesen múlik, hogy megejti-e azt a bizonyos telefonhívást Keoghan felé, és visszahozza-e őt a második részben. Reeves továbbra is teljesen szabad kezet kap a Warnertől, az ő munkássága nem tartozik James Gunn felügyelete alá. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)