Hirdetés

A Jupiter's Legacy bukása ellenére Mark Millar és a Netflix kapcsolata töretlen, sőt új projekten dolgoznak

|

Új képregényen dolgozik Mark Millar, az ötletek a Netflix kreatív csapatától származnak.

Hirdetés

Mark Millar vitán felül egy hihetetlenül tehetséges, és meglehetősen termékeny képregényíró, kinek sok munkája alapján készült már mozifilm vagy sorozat. Ilyen volt a Wanted, a Kick-Ass, a Kingsman, vagy legutóbb épp a Jupiter's Legacy, amit első évada után azonnal el is kaszált a Netflix. Cseppet sem mellékesen egyébként ő írta azt az Old Man Logant, amiből a 2017-es Logan film is sokat merített, valamint azt a Civil Wart, ami alapján az Amerika Kapitány: Polgárháború készült. Ekkora hatása volt Millernek a képregény- és filmiparra.

A streamingplatform és a Millar közös munkája még korántsem ért véget a Jupiter's Legacyvel. A frissen bejelentett King of Spies pedig egy igazán érdekes projektnek ígérkezik.

Hirdetés

A King of Spies ugyanis nem egy korábban elkészült Mark Millar képregény adaptációja lesz, hanem épp ellenkezőleg: Millar most egy olyan képregényt indít el, ami a Netflix kreatív csapatának ötletein alapszik. Azt egyelőre még nem tudjuk, rajzolóként ki csatlakozik a kémsztorihoz, eddig csak két promóképet láthattunk, ezeket Ozgur Yildirim és Mark Chiarello készítette.

A hivatalos szinopszis szerint a King of Spies főhőse a világ legnagyszerűbb titkosügynöke, Sir Roland King, aki most a lehető legnagyobb ellenféllel kerül szembe: saját halandóságával. Kiderül ugyanis, hogy főszereplőnknek már csak hat hónapja van hátra egy agytumor miatt. King arra akarja használni hátralévő idejét, hogy valahogy jobb hellyé varázsolja azt a világot, amit a létező összes szinten behálóz a kapzsiság és a korrupció. 

A Netflix 2017-ben vásárolta fel a Millarworldöt, vagyis Mark Millar saját képregényes cégét, azóta tehát ők felelnek a füzetekért is. Az eltelt évek során közös munkájuk gyümölcseként olyan sorozatok születtek, mint a The Magic Order, a Prodigy, és a Sharkey the Bounty Hunter.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)