Hirdetés

A Jurassic Park stílusú Reebok csukák nem fognak segíteni a rejtőzésben

|

Ha esetleg szeretnél megúszni egy T-Rex támadást, akkor lehet, hogy nem ebben kellene elindulnod.

Hirdetés

Ha már a Nike és az Adidas is nekiugrott a popkultúra különböző világai meghódításának, akkor a Reebok miért is ne csatlakozna? A sportruházatáról ismert cég megtervezett hát egy pár csukát, ami a Jurassic Park filmek vizuális stílusát hozza vissza.

Amennyiben a sárga és zöld alapokra felkent vörös csíkok nem lennének elég árulkodók, akkor ott vannak a nyelvek, amiken hatalmas sárga betűkkel szerepelnek a Jurassic Park és Reebok Classic feliratok.

Hirdetés

Bár véleményes, hogy az új cipő mennyire van messze az elegancia fogalmától, de legalább a talpán van egy cuki utalás a filmben látott Ford Explorerre. Ha jól megnézitek, akkor a talpának közepén a jól ismert járgány belsőségeit láthatjátok.

A Jurassic Park x Reebok csukák alapjául az Instapump Fury termékcsalád szolgált, ami egy felsőbb kategóriás edzőcipő széria. Ennek megfelelően a Jurassic Parkos verzió sem lesz olcsó a maga 180 dolláros (nagyjából 54 000 forintos) árával. A cipőket június 1-től lehet majd megrendelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)