Hirdetés

A Jurassic World 3 a trilógia végét jelenti, de a franchise valószínűleg tovább él

|

A producer azt ígéri, nem fognak pihenni a babérjaikon.

Hirdetés

Már a munkálatok végén jár a harmadik Jurassic World stábja, a film ugyanis idén fog megjelenni, aminek az apropóján a film producere beszélt a Slash Filmmel.

Az interjúból kiderült, konkrét tervük még nincs a jövőre nézve, az viszont mindenképpen pozitívum, hogy a folytatás lehetősége teljesen nyitott, hiába zárja a trilógiát az idén megjelenő Világuralom című epizód.

Hirdetés

Frank Marshall, a film vezető producere így nyilatkozott a film utáni időszakkal kapcsolatban:

"Úgy gondolom, hogy a Világuralom jól lezárja majd az aktuális trilógiát, de nem tervezünk megpihenni a babérjainkon. Le fogunk ülni, és megvizsgáljuk, hogy mit tartogat számunkra a jövő. Van egy fantasztikus Netflixes sorozatunk, a Camp Cretaceous. Teljesen egyértelmű, hogy minőségi és jó filmeket szeretnénk csinálni jó történettel, kiemelkedő írókkal és rendezőkkel, keressük a módját, hogy tovább bővítsük a Jurassic Worldöt."

Az idén aktuális film szereplői között visszatér Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Owen Grady, Claire Dearing és még sokan mások a 2018-as Bukott birodalomból. A Világuralom rögtön az előző film eseményei után veszi majd fel a fonalat: az őskori lények kiszabadultak a szabályozott környezetből, hogy felfedezzék a modern világot. Ez persze katasztrofális következményekkel jár majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)