Hirdetés

A Jurassic World: Dominion közel sem jelenti a franchise végét

|

Sőt, a film producerének szavai alapján úgy tűnik, még sokáig velünk lesznek a dinoszauruszok.

Hirdetés

Már készül a harmadik Jurassic World film, ami ezúttal a Dominion alcímet viseli, és a tervek szerint valamikor 2021-ben kerülhet majd a mozikba. Joggal merülhetett fel a rajongókban, hogy a trilógiát követően esetleg véget ér a széria, de nagyon úgy tűnik, hogy nem ez a terv.

Hirdetés

Frank Marshall, a film producere egy kérdésre válaszolva nemrég elárulta, hogy a Jurassic World: Dominion bizony nem a franchise vége lesz, hanem sokkal inkább egy új korszak kezdete. A 2018-as Jurassic World: Bukott birodalom eseményei után ugyanis a dinoszauruszok megérkeztek a szárazföldre, az emberek közé, és Marshall azt reméli, hogy még sokáig köztünk maradnak.

A producer szavai alapján tehát tényleg elképzelhető, hogy nem ér véget egy trilógiával a Jurassic World széria. Ti örülnétek, ha készülne még több film a Dominion után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)