Hirdetés

A Jurassic World: Világuralom lesz a széria leghosszabb filmje

|

A régi és új arcok egyesülése, valamint a Jurassic World dinóinak elszabadulása megköveteli a játékidőt.

Hirdetés

Nagy dobásra készülnek a készítők a Jurassic World: Világuralommal, ez ugyanis a korábbi nyilatkozatok alapján a trilógia végét jelenti, viszont a franchise valószínűleg tovább fog élni (ha máshogy nem is, LEGO-készletek formájában biztosan).

A zárásra Colin Trevorrow rendező bevet minden aduászt, így az új szereplők (mint Chris Pratt és Bryce Dallas Howard) mellett visszatérnek olyan veteránok is, mint Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum. A nosztalgiától fűtött trailer grandiózus moziélményt ígér, ehhez viszont nem lesz elég másfél óra. Sőt, kettő sem. 

Hirdetés

A Collider információi szerint a Jurassic World: Világuralom rekordot fog dönteni a sorozaton belül, ugyanis az új rész rendelkezik majd a leghosszabb játékidővel. Korábban Az elveszett világ: Jurassic Park tartotta a csúcsot 2 óra 9 perccel, amit a Jurassic World: Bukott birodalom követett 2 óra 8 perccel, azonban a Világuralom mindkettőt lejjebb taszította a trónon, mivel várhatóan 2 órán és 26 percen keresztül bámulhatjuk majd a moziban. (A sereghajtó egyébként a Joe Johnson által rendezett, 2001-es Jurassic Park 3, ami beérte mindösszesen 92 perccel.) 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Jurassic World: Világuralom június 9-én kerül a hazai mozikba, és ha láttátok már a korábban kiadott prológust, akkor azt is tudjátok, hogy bizony a játékidő során betekintést kapunk a múltba is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)