Hirdetés

Jack Sparrow visszatér, Axel Foley követi

|

A legfőbb producer szerint még idén elkezdődhetnek A Karib-tenger kalózai 5 és a Beverly Hills-i zsaru 4 munkálatai is.

Hirdetés

Habár a Disney elnöke, Bob Iger a legutóbb bejelentette, hogy a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales még nem kapott zöld lámpát, ez nem zavarja a film producerét, Jerry Bruckheimert abban, hogy a forgatásról nyilatkozzon és ha már egyszer így tett, akkor a Beverly Hills-i zsaru 4-ről is ejtett pár szót.

A Karib-tenger kalózai 5 levezénylését a Las Bandidas és a Kon-Tiki rendezőpárosa (Joachim Rønning, Espen Sandberg) vállalta magára, a forgatókönyvet Jeff Nathanson (Terminál, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága) írta, a főszerepre pedig Johnny Depp is visszatérhet, tehát minden adott, hogy elkezdődhessen a forgatás, amelyről Jerry Bruckheimer producer most azt nyilatkozta, hogy ha minden jól megy, akkor idén ősszel vagy az év végén már megindulhat a munka. Mivel a 2011-es negyedik rész, A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken hatalmas siker volt (150-250 millió dollárból 1 milliárdot hozott), ezért érthetetlen a Disney tétovázása (mert hát eddig sem problémáztak azon, hogy jó film lesz-e), de valószínűleg A magányos lovas után már óvatosabban szórják a pénzt.

A pletykák szerint az új sztoriban az Oscar-díjas Christoph Waltz játszaná a gonosz Brand kapitányt, akivel Sparrow-nak és apjának (Keith Richards) meg kell majd küzdenie, miközben a mitikus szigony után kutatnak. A történetben állítólag romantikus szál is lesz Jack és Barbossa 30 éves lánya között. Nem lehet kihagyni az ilyesmit, na.

Ami a Beverly Hills-i zsaru 4-et illeti, a Paramount már hónapokkal ezelőtt döntött a sorsáról: Brett Ratner (X-Men: Az ellenállás vége, Herkules) csücsülhet a rendezői székbe, Axel Foley nyomozó bőrébe pedig ismételten Eddie Murphy bújik majd. Bruckheimer ezúttal kiegészítette annyival a sztorit, hogy hamarosan visszatérnek Detroitba forgatni, de pontos dátumot nem említett. A legutóbbi szóbeszéd, amit hallottunk az volt, hogy a augusztus végén, szeptember elején kezdődhet a forgatás.

Szerintetek bármelyik sorozatot ezekből van még értelme folytatni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)