Hirdetés

Női főszereplője lehet A Karib-tenger kalózai rebootnak?

|

Könnyen előfordulhat, hogy nem Johnny Depp alakítja majd a főhőst az újragondolt filmben.

Hirdetés

Már korábban is pletykáltak arról, hogy a Disney rebootolná A Karib-tenger kalózait, de hivatalos megerősítés még nem érkezett a vállalat részéről. Továbbra sem tudjuk, mi a helyzet a projekt körül, de egyre valószínűbbnek tűnik, hogy nem fog visszatérni Jack Sparrow.

Hirdetés

Nem tudni biztosan, miért akarná rebootolni a franchise-t a Disney, de valószínűleg Johnny Depp botrányainak is közük lehet a dologhoz. Logikus lenne, hogy egy új karakter vegye át a főszerepet az újragondolt filmben, és sokak szerint már meg is van a tökéletes jelölt.

A rajongók egy része úgy gondolja, hogy a Disneyland, illetve a Disney World egyik sztárja, egy Redd nevű női kalóz veheti át a stafétát, és a vidámparkok után a mozivásznat is meghódíthatja. Eléggé úgy tűnik, hogy a Disney-nek további tervei is vannak a karakterrel, szóval kíváncsian várjuk, hogyan alakul a franchise sorsa.

Szerintetek működhet A Karib-tenger kalózai Jack Sparrow nélkül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)