Hirdetés

A Karib-tenger kalózai-rajongók nem fognak örülni Margot Robbie szavainak

|

A színésznő helyzetjelentést adott A Karib-tenger kalózai franchise következő filmjével kapcsolatban.

Hirdetés

A 2017-ben megjelent, felemás A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja után úgy döntött a Disney, hogy rebootolja a franchise-t, 2020-ban pedig fel is röppent a hír, hogy két filmre számíthatunk, az egyikben pedig a Harley Quinn-t nagy elánnal megformáló Margot Robbie lehet a főszereplő. Időközben aztán az Amber Heard-Johnny Depp botrány miatt az is világossá vált, hogy a színész soha nem fog már visszatérni Jack Sparrow szerepében (pedig állítólag sok pénzt ajánlottak neki érte), szóval a vállalatnak mindenképpen nélküle kell tovább egyengetnie a szériát. 

Idén májusban a franchise producere, Jerry Bruckheimer a Top Gun: Maverick promóciós körútján nyilatkozta azt, hogy két szkript is készül, az egyikben szerepel Robbie, a másikban nem, és Bruckheimer augusztusban azt is hozzátette, hogy az eredeti film egyik írója is a stábot erősíti

Hirdetés

Így érkeztünk el Margot Robbie aktuális nyilatkozatáig. A színésznő a Vanity Fairnek nyilatkozva adott helyzetjelentést arról, hogy hol tartanak éppen a következő A Karib-tenger kalózai film munkálatai, de nem szolgált túlságosan jó hírekkel: 

"Volt egy ötletünk, és egy jó ideje, már régóta fejlesztettük, hogy legyen inkább egy női főszereplő - nem teljesen női főszereplő, csak egy másfajta történet -, amiről azt gondoltuk, hogy nagyon király lett volna, de azt hiszem, hogy nem akarják megcsinálni."

Hogy a Disney miért nem kér a női spin-offból, azt nem árulta el Robbie, de ezt már régóta szerették volna összehozni Christina Hodson forgatókönyvíróval (aki a Ragadozó madarakon dolgozott együtt a színésznővel, de olyan filmek forgatókönyvét is írta, mint az Űrdongó).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezek alapján az a verzió fog megvalósulni, amiben nincs benne Robbie, ez pedig a franchise komplett rebootja lehet Ted Elliott (A Karib-tenger kalózai filmek, Shrek) és Craig Mazin (Csernobil, The Last of Us) írásában. Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést. 

Robbie-val egyébként legközelebb Damien Chazelle (Kaliforniai álom, Az első ember) újdonságában, a Babylonban találkozhatunk majd, ami 2023. január 19-én kerül majd a hazai mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)