Hirdetés

A két utolsó Halálos iramban filmre visszahozhatják Paul Walker karakterét

|

A Halálos iramban 10. és 11. részét egyszerre forgatják majd.

Hirdetés

A mozik újranyitása óta a Halálos iramban 9 az első igazán nagy premier, amelyre itthon és külföldön is előszeretettel váltanak jegyet a nézők. Vin Diesel és családja azonban nem éri be ennyivel, további két film van kilátásban, amelyekkel állítólag le fogják zárni a szériát (azért erre ne vegyünk mérget).

Justin Lin vezényletével 2022 elején kezdik majd forgatni egyszerre a Halálos iramban 10-et és 11-et, amikkel kapcsolatban már így is számos érdekesség derült ki, például az, hogy Diesel meg akar nyerni hozzájuk két Oscar-díjas színészt, Rita Morenót és Michael Caine-t is. 

Hirdetés

Nem mehetünk el amellett sem, hogy bár Paul Walker tragikus halála után méltó módon elbúcsúztak tőle és lényegében nyugdíjba küldték karakterét, Brian O'Connert, azonban a Halálos iramban 8-ban és a Halálos iramban 9-ben is többször utaltak rá, hogy Brian továbbra is életben van. Ezt és Walker lányának esetleges bevonását figyelembe véve nem meglepő, hogy Justin Lin rendező úgy fogalmazott a CinePOP-nak adott interjújában, hogy a színészt is visszahoznák a fináléra a testvére és CGI segítségével.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Lin szerint Paul és karaktere a széria szíve és lelke, naponta gondol a visszahozatalára. Ahogy közelednek a franchise vége felé, folyamatosan beszélgetnek erről, minden nap ennek a mikéntjén töri a fejét. 

Ti mit gondoltok, szerintetek megsértenék vele Paul Walker emlékét vagy az elhunyt színész családjának engedélyével beleférne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)