Hirdetés

A Kingsman rendezője már 7 filmre előre tervez

|

A vitatható fogadtatást kapott második rész és a The King's Man többszörös csúszása sem tántorította el a filmsorozat keresztapját.

Hirdetés

Ugyan a koronavírus komoly gondokat okozott a filmiparban, a The King's Man: A kezdetek már a járvány előtt is gyártási problémákkal küzdött. Matthew Vaugh, a filmek rendezője és producere ettől még tervezget tovább, és már 7 filmre és egy sorozatra is vannak ötletei.

A Kingsman - A titkos szolgálat 2015-ös premierje nagyot szólt, és Vaugh pénzügyileg legsikeresebb műve lett. A jólsikerült indulást egy vitatott minőségű folytatás, a Kingsman: Az aranykör követte, ami még így is kitermelt 400 millió dollárt. Leginkább ennek köszönhető, hogy érkezik a The King's Man: A kezdetek című előzménytörténet.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint a film 2019-ben került volna a mozikba, de a filmet el kellett csúsztatni, így azt 2020. február 14-re tették át. Jött a koronavírus, ledöntötte a teljes filmipart, és a King's Man is csúszott szeptemberre, később pedig már 2021-re tették át. Ettől még mind Vaughnak, mind a filmek támogatásáért felelős Marv Groupnak nagy tervei vannak a jövőre. A cég elnöke, Zygi Kamasa mesélt a jövőbeli terveikről:

"Növelni akarjuk az üzleti oldalt és a tartalmi mennyiséget is. Már dolgozunk a Kingsman TV sorozaton, és 2-3 másik franchise is fejlesztés alatt áll."

Matthew Vaugh már megtervezett 7 folytatást, melyek szépen sorban érkeznek majd A kezdetek premierje után. Szerintetek van ennyi lendület ebben a filmsorozatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)