Hirdetés

A Kingsman rendezője Superman filmet akar készíteni Henry Cavill főszereplésével

|

Matthew Vaughn ötletét valószínűleg számos rajongó értékelné.

Hirdetés

Matthew Vaughnnak igen komoly tervei vannak a közeljövőre nézve. Ott van a nemrég felvázolt Kick-Ass reboot, amely a korábbinál is erőszakosabbnak ígérkezik, valamint formálódik a Kingsman széria jövője is, hiszen bár csak most jelent meg az előzmény, jövőre már a harmadik részt forgatja.

Nagy vállalások ezek, de ez nem jelenti azt, hogy a rendezőnek ne lennének más ötletei is, elég csak arra gondolni, hogy éppen egy Argylle című kémsztorit forgat, amelynek főszerepét a manapság minden videojátékos témájú projekttel összefüggésbe hozott Henry Cavill vállalta el. 

Hirdetés

Miközben legújabb alkotását, a King's Man: A kezdeteket promotálta, a The Wrapnek adott interjújában mesélt róla, hogy szereti James Bondot és Cavill arra született, hogy eljátssza a 007-es ügynököt, de nem ez az egyetlen franchise, amihez nyúlna.

Elmondása szerint már azelőtt bejelentkezett egy Superman filmre, hogy Zack Snyder megkapta volna a lehetőséget a Warnertől, és szerinte még mindig van hely egy újabb Superman filmnek, de egy megfelelőbbnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egy színesebb és szórakoztatóbb kiadásnak, akárcsak Christopher Reeve filmjei, nem egy komorabb darabnak, mint A sötét lovag. A rendező úgy hiszi, hogy a sötét tónusú szuperhősfilmek jól működnek bizonyos karakterekkel, mint például Batman, de nem az Acélemberrel, ott a könnyedebb hangulat válna be, ennek alkalmazása segítette a Wonder Womant is sikerre. 

Mi a véleményetek, megnéznétek egy könnyedebb Superman filmet Matthew Vaughn rendezésében és Henry Cavill főszereplésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)