Hirdetés

A Trónok Harca főcímdalát játszotta őrségváltáskor az angol királyi testőrség

|

Hallottuk már néhány elképesztő feldolgozásban az HBO legendás sorozatának főcímdalát, de azt nem gondoltuk volna, hogy a királyi gárda is rázendít majd.

Hirdetés

A sorozat ötödik évadára ugyan jövő áprilisig várnunk kell, az HBO ilyenkor is mindent megtesz, hogy fenntartsa a rajongók érdeklődését. Persze nagyon azért nem kell megerőltetniük magukat, hiszen a fanatikusok ilyenkor is találnak elfoglaltságot, vagy ha nem, akkor az írót piszkálják, hogy haladjon már a folytatással.

A fülbemászó dallamok egyszer és mindenkorra beleégtek az agyunkba, de az eredeti dal mellett számos feldolgozás is felütötte a fejét, amelyek teljesen egyedi stílusban próbálták újraértelmezni a Ramin Djawadi által megálmodott dallamokat. Hallottuk már jazz zenekar és rezesbanda feldolgozásában is, a brit királyi gárda azonban ezidáig kimaradt a szórásból.

A videót egy gamer kolléga rögzítette a múlt héten folyamán. A Buckingham palota előtti őrségváltás minden alkalommal hatalmas turistalátványosság, így mindig rengeteg ember gyűlik össze. A királyi gárda tagjai most is a hétköznapi rutinjukkal kezdtek, hamarosan azonban felcsendültek az ismerős dallamok, aminek rettentően örült a közönség. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)