Hirdetés

A kirúgott Bam Margera arra kéri rajongóit, bojkottálják a Jackass 4-et

|

Egy megrázó, azóta törölt videóban Margera pénzt is kér a rajongóitól, illetve arra utal, hogy öngyilkosságon gondolkodik.

Hirdetés

Bam Margera már egy januári podcast interjúban kifejtette, nem biztos abban, hogy a Paramount engedni fogja majd őt szerepelni a jelenleg is készülő Jackass 4-ben, mivel a stúdió teherként kezeli őt az elmúlt években tanúsított viselkedése miatt. Gyakorlatilag egy időzített bombát láttak Margerában, aki az egész projektet veszélyeztetni. Most nagyon úgy tűnik, hogy ez a bomba felrobbant. 

Tegnap ugyanis egy végtelenül bizarr, azóta törölt Instagram-videóban Margera elmondta, kirúgták őt a produkcióból, immár nem része a Jackass 4 stábjának. A videó azonban ezen felül is tartogatott még nagyon furcsa csavarokat. 

Hirdetés

A komoly alkoholfüggőséggel küzdő, az elvonót is megjárt Margera a videóban elmondta, nem sikerült józannak maradnia, ennek következtében pedig távoznia kellett a stábból. Margera többször is sírva fakadt a felvétel közben, sőt majdnem el is hányta magát, öklendezni kezdett - a TMZ szerint a Jackass-sztár egy pohár bort és hét sört ivott meg a videó elkészítése előtt.

A legszörnyűbb része mindenképpen az volt a videónak, mikor elmesélte, utánanézett annak, "hogyan kell megkötni egy hurkot" - egyértelműen utalva arra, hogy megfordult fejében az öngyilkosság gondolata is.

Margera úgy véli, azért rúgták ki az új Jackass filmből, mert ő maga is egy "jackass" vagyis félkegyelmű. Azt is kifejtette, hogy a filmnek kell egy főgonosz, ez pedig ő lehetett volna. A történtek fényében azonban most arra kérte rajongóit, teljesen bojkottálják a Jackass 4-et:

"Ha egy kicsit is törődtök velem, akkor ne menjetek el megnézni a filmjüket".

- mondta, majd arra kérte az embereket, küldjenek neki pénzt a Venmo platformon keresztül azért, hogy elkészíthesse inkább saját moziját.

A Jackass 4 a jelenlegi tervek szerint idén szeptemberben érkezik majd meg az amerikai mozikba, a jelek szerint Bam Margera nélkül. A Paramount, illetve a Jackass stáb többi tagja egyelőre nem kommentálta Margera videóját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)