Hirdetés

A kis hableány főszereplője napi 13 órán át forgatott a vízben

|

Ariellé változni meglehetősen hideg és kellemetlen melónak hangzik azután, hogy Halle Bailey elmesélte a forgatás körülményeit.

Hirdetés

A kis hableány 2023-as, élőszereplős interpretációja megállíthatatlanul közeleg. A főszereplő, Halle Bailey is már az ilyenkor szokásos marketingköröket futja a premier előtt, tehát interjúkban mesél a magazinoknak a forgatás körülményeiről, valamint a karakter és a sztori újraértelmezéséről.

Halle legutóbb az Editionnek adott interjút, amiben arról beszélt, hogy a rendezővel, Rob Marshallal kifejezetten nehéz volt együtt dolgozni. Marshall rengeteget forgatott ténylegesen vízzel teli medencékben, valódi díszletek körül.

Hirdetés

A kis hableány munkálatai ennek megfelelően rendesen próbára tették a színésznőt. Napi 13 órát töltött a vízben ahhoz, hogy vászonra vihessék a modernizált történetet.

"Életemben nem dolgoztam ennyire keményen. Ariel üzenete egyébként is az, hogy tudd, ez az erő mindig megvolt benned."

Bailey elmondása szerint volt egy növekvő, kritikus hang az 1989-es eredeti megjelenése óta, ami kritizálta a sztorit. Egyre többen voltak, akik nehezteltek Arielre, mondván, hogy "mindezt csak egy pasiért csinálja". A főszereplő szerint ezt kibogozták az új változatban.

"Az én verziómban határozottan változott ez a szemlélet. Már nem lesz az, hogy egy 'pasi miatt hagyta ott az óceánt'. Az egész jóval több ennél. Ez róla szól, a céljairól, a szabadságáról és az életről, amit magának szeretne."

A kis hableány 2023. május 25-én kerül majd a hazai mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)