Hirdetés

A kistesónak inkább ne mutasd meg a Gyilkos Halloween első előzetesét

|

Nem véletlenül került fel a 18-as karika a Gyilkos Halloween első kedvcsináló videójára, melyet magyar szinkronnal nézhettek meg nálunk.

Hirdetés

Michael Myers visszatér, és ez bizony azt jelenti, hogy senki sincs biztonságban. A Gyilkos Halloween (Halloween Kills) az 2018-as előző rész folytatja közvetlenül onnan, ahol ott elbúcsúztunk az égő háztól és Myerstől. Ahogy azt sejteni lehetett, ennyivel messze nem lehet őkelmét megállítani, az ugyancsak visszatérő főhősök viszont épp erre tesznek egy újabb, kétségbeesett kísérletet. 

Nem szabad elfelejteni, hogy ez a film még csak egy trilógia középső darabja, a lezárást a 2022 októberében érkező Halloween Ends hozhatja majd el, szóval egyelőre még biztosan nem ér véget Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) és Michael Myers (Nick Castle ) háborúja.

Hirdetés

A Gyilkos Halloween egészen pontosan 2021. október 14-én fog megérkezni a magyar mozikba. Félős pajtásotokat ne vigyetek magatokkal a vetítésre, az első előzetes alapján ugyanis ez bizony tényleg durva lesz. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)