Hirdetés

A Kokainmedve igaz története megérdemel egy saját dokumentumfilmet

|

A furán népszerű medvehorrort valódi történet inspirálta, amit most a Peacock csapata dokumentumfilmben fog elmesélni.

Hirdetés

A Kokainmedve tulajdonképpen a klasszikus "szörnyes-horror", amiben egy medve tetemes mennyiségű kokaint fogyaszt el, és annak hatására lemészárolja a film főszereplőit. A sztori nagyot ment a mozikban, részben azért is, mert egyébként valódi történet inspirálta. Az "inspiráció" kifejezést azért érdemes aláhúzni: a valódi sztori (mint ahogy az általában lenni szokott) jóval unalmasabb, mint azt a film alapján elképzelnénk.

1985-ben Andrew C. Thornton II meghalt, miután kidobált 40 ládányi kokaint egy általa vezetett repülőből, és kiugrott a gépéből. Az ejtőernyője nem nyílt ki, így sajnos Tennessee erdőiben fejeződött be története. Hónapokkal az eset után a helyiek holtan találtak rá egy 80 kilós medvére, aki megevett majd 35 kilónyi kokaint. Az állat feltehetőleg azonnal meghalt a túladagolás következtében: esélye sem lett volna arra, hogy bárkit bánthasson.

Hirdetés

A valóság meglehetősen unalmasnak hangozhat, de azért több van a sztori mögött, mint gondolnánk. A Peacock streamingszolgáltató most erről a történetről készített dokumentumfilmet. Interjúkon, felvételeken és elbeszéléseken keresztül összerakták, milyen események álltak a bizarr sztori háttérben.

A Peacock a mai napon fogja elérhetővé tenni a dokumentumfilmet a Kokainmedve streaming megjelenésével egyidőben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)