Hirdetés

A kommandós Megan Fox CGI-oroszlánokkal küzd meg

|

A mozikat kihagyva jelenik majd meg a színésznő új filmje, a Rogue, de ez a trailer alapján nem meglepő.

Hirdetés

M. J. Bassett (Válaszcsapás, Power, Solomon Kane, A végzet őrei) neve ismerős lehet a játékosok számára is, mivel ő írta és rendezte a 2012-es Silent Hill: Kinyilatkoztatást, valamint a Halo sorozatból is elvállalt két epizódot (persze utóbbi bemutatkozásra még várat magára). Bassett legújabb projektje azonban egészen más műfajban indul: egy direkt VOD-ra és DVD-re/Blu-ray-re szánt akciófilmről van szó, amelynek főszerepére a Transformers franchise színésznőjét, Megan Foxot sikerült megnyerni. 

Hirdetés

Fox ezúttal egy harcképzett zsoldost alakít, aki csapatával merész küldetésre indul: túszokat kell kiszabadítaniuk a messzi Afrikából, de nem csupán a fogva tartókkal kell megküzdeniük, hanem feldühödött CGI-oroszlánokkal is, csak hogy a mezei akciófilmbe vigyenek valami kis egzotikusságot is. Az első előzetes alapján a Rogue maximum a főszereplő személyében és Simba távoli rokonainak kidolgozásában tud többet egy átlag Asylum-filmtől, de lessetek rá ti is: 

A Rogue várhatóan augusztus 28-án jelenik meg digitálisan és VOD-on egyaránt, valamint szeptember elején DVD-n és Blu-rayen is, már ami az amerikai piacot illeti. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)