Hirdetés

A könyvekből ismerős helyszínen zajlik a Vaják forgatása

|

A sorozat eddig is kapcsolódott az eredeti történetekhez, viszont ez a helyszín nem jelent meg az első két évadban.

Hirdetés

A Netflix már dolgozik a Vaják 3. évadának forgatásán, a hivatalos információk alapján áprilisban kezdődtek a munkálatok. A címszereplő Henry Cavill mellett Anya Chalotra és Freya Allan is visszatértek, az epizódok rendezéséért Gadja Monteiro felelős. 

A legutóbb megosztott hivatalos fotók után ezúttal egy forgatási helyszínről szivárogtak ki képek, a látottak alapján pedig úgy tűnik, hogy többek között egy olyan területen játszódik majd a történet, amit kimondottan kedvelnek azok a rajongók, akik olvasták a könyveket.

Hirdetés

A Redanian Intelligence értesülései szerint a sorozat 3. évada is kapcsolódni fog a Tündevér történetszálhoz, ahogyan ezt megelőzően a 2. évad eseményei is ez alapján zajlottak. Feltűnt viszont egy olyan épület, amelyet eddig nem láthattunk - a Shaerrawedd tünde palota, ami izgalmas helyszínként szolgálhat. 

Az új évad sztorijáról egyelőre nem sok részletet tudni, viszont feltételezhető, hogy a 3. szezon eseményei szorosabban fognak kötődni a könyvekhez, ugyanis a rajongók leginkább azt kifogásolták a Vajákkal kapcsolatban, hogy az alkotók túlságosan is szabadon kezelték a forrásanyagot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Netflix hivatalos képeket egyelőre nem osztott meg a forgatásról, illetve továbbra is várjuk, hogy a streaming-szolgáltató bejelentse, várhatóan mikor debütál a sorozat legújabb évada. Viszont addig sem maradunk witcheres tartalom nélkül, hiszen előreláthatóan még idén befut a Vaják: A vér eredete.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)