Hirdetés

A kórházból üzent rajongóinak a Better Call Saul főszereplője

|

Bob Odenkirknek szívrohama volt, de már szerencsére jobban van.

Hirdetés

Későn érő típus a Better Call Saul 60. életévét taposó főszereplője, kinek hollywoodi pályafutását javarészt kisebb epizód- és mellékszerepek tarkították, mígnem a 2009 és 2013 között futott Breaking Bad tévésorozat végül csak meghozta számára a nagy áttörést. Ebben olyan jól alakította a simlis ügyvédet, Saul Goodmant, hogy végül saját spin-off sorozatot kapott Better Call Saul címmel.

Ennek a forgatásáról kellett a minap kórházba szállítani a színészt, miután rosszul lett és összeesett. Akkor még nem lehetett tudni, hogy mi okozta ezt, most viszont kiderült, hogy egy kisebb szívinfarktusa volt. Minderről maga Odenkirk számolt be a Twitteren.

Hirdetés

Tweetjeiben köszönetét  fejezi ki az orvosi csapatnak, amely képes volt anélkül kezelni az érelzáródást, hogy műtétre kerüljön sor, de emellett hálás az AMC és a Sony támogatásáért, a családjától és a barátaitól kapott szeretetért, valamint mindazok törődéséért, akik ismeretlenül is aggodalmuknak adtak hangot és szorítottak a gyors felépüléséért.

Mi is bízunk benne, hogy nem lesznek további szövődmények, és hamar talpra tud állni. Már csak azért is, mert nagyon sokáig szeretnénk még látni úgy a tévéképernyőn, mint a mozivásznon, ahol nemrég ünnepelhette első főszerepét a Senki című akciófilmmel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)