Hirdetés

A korlátozások ellenére megnyílik a Bosszúállók vidámpark

|

Úgy néz ki, hogy a Disney nem vár tovább, és minden nehézség ellenére megoldja, hogy még idén megnyílhasson az Avengers Campus.

Hirdetés

A D23 rajongói hírlevelében a Disney megerősítette, hogy még a 2021-es évben megnyitják majd a kaliforniai Disneyland Avengers részlegét. A többség egyébként is arra tippelt, hogy az idei évre várható a nyitás, de a COVID-19 járvány egyszer már leállította a munkafolyamatokat, így senki nem lehetett biztos abban, hogy ténylegesen elkészül a Campus.

A hírlevélben a Disney magabiztosan beszél az újdonságokról, így ha csak valami nagy gond be nem üt, akkor idén tényleg kinyitják a szuperhősös részleget.

Hirdetés

Az Avengers Campus célja hasonló, mint a Star Wars: Galaxy's Edge-nek: a Disneyland építőmesterei be akarnak húzni bennünket a Marvel képregények világába. A szuperhősök a látogatók között sétálgatnak majd, és láthatjuk azt is, ahogy Amerika Kapitány a tetőkön harcol szupergonoszokkal, Doctor Strange varázslatokat idéz, és Pókember lengedezik az épületek között. Lesz egy új Pókember témájú játék, egy Doctor Strange mágia show, és egy Hangya és a Darázs tematikájú étterem.

Az Avengers Campusnak a kánonban is helye van: ez a helyszín a Bosszúállók kiképzőtáboraként szolgál. Találkozhatunk majd Vasemberrel, a Fekete Párduccal, Thorral és Marvel kapitánnyal is. Remélhetőleg mire a Campus elkészül, addigra már biztonságos lesz emberek közé menni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)