Hirdetés

A koronavírus miatt megugrott a Bane maszkok vásárlása is

|

Pedig Batman ellenfelének jellegzetes arcfedője a valóságban kevésbé hasznos vírusok ellen.

Hirdetés

Egyelőre még nehéz megjósolni, hogy a koronavírus-járványnak milyen távlati következményei lesznek az élet különböző területeire nézve (bár a játékkiadók és fejlesztők esetében BZ igyekezett összeszedni a jelenlegi híreket), egyvalami viszont biztosan kijelenthető: a maszkbiznisz nagyon fellendült, legyen szó szinte bármilyen eszközről. Nem kivételek ez alól a filmes darabok sem. A The Hollywood Reporter jelentése szerint például A sötét lovag: Felemelkedésben látott, Bane (Tom Hardy) által viselt speciális maszk iránti kereslet kiugróan megnőtt a pandémiának köszönhetően, legyen szó akár a ruhaanyagból, akár a műanyagból készült változatokról. 

Hirdetés

Bár az álarcot egyetlen szervezet sem nyilvánította alkalmasnak arra, hogy hatásosan csökkentse az egészségügyi kockázatokat, azonban így is annyira kapós lett, hogy számos ezzel foglalkozó online bolt készlete teljesen kifogyott.

A Costume.com szóvivője, David DeJac elmondta, hogy április végén, május elején volt az eladási csúcs, amely meglehetősen szokatlan ebben az évszakban. Teljes Bane jelmezek azonban továbbra is megtalálhatóak a felhozatalukban, ami szintén azt jelzi, hogy a vevők elsősorban a maszkokat keresték. 

Az olyan nagyobb áruházakban, mint az Etsy és az Amazon egyébként továbbra is bőségesen elérhetőek a Bane maszk variációi, de mielőtt rohannátok megtölteni a virtuális kosarat, újfent megemlítenénk, hogy a film sztorijával ellentétben a valóságban ez nem számít egészségügyi maszknak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)