Hirdetés

A következő James Bond előbb mutatkozhat be, mint hinnénk

|

A fél világ kíváncsian várja a bejelentést, és az első infók alapján hamarosan be is futhat.

Hirdetés

A James Bond név utódlásával kapcsolatban már akkor jóval azelőtt szárnyra kaptak a pletykák, hogy Daniel Craig nekiállt volna a Nincs idő meghalni forgatásának. A válaszhoz a többször elhalasztott bemutatót követően sem kerültünk közelebb, mert akkor mindenki a karaktert öt alkalommal megformáló színész búcsújával volt elfoglalva.

Mostanra viszont már megfutotta a köreit a mozikban a 25. Bond-film (ha csak az Eon produkcióit számoljuk), így már nincs akadálya annak, hogy a producerek véget vessenek a találgatásnak. A Deadline egyik újságírója szerint erre nem is oly sokára sor kerül majd, mi több, előbb megismerhetjük az új Bondot, mint hittük volna.

Hirdetés

Justin Kroll forrása szerint a következő James Bond bejelentése az idei Oscar átadóünnepsége után lesz esedékes, ami azt jelenti, hogy valamikor március környékén számíthatunk rá. Nyilván azt Kroll is tudja, hogy ezt nem érdemes készpénznek venni.

Az elmúlt hónapokban sokan kampányoltak Henry Cavillért, de kérdéses, hogy a színész szoros beosztása egyáltalán lehetővé tenné-e a királynő szolgálatát. Idris Elba neve is rendszeresen felmerült, csakhogy vele a kora miatt (csupán 4 évvel fiatalabb az 53 éves Craignél), nehezebb hosszú távra tervezni. Ti kire tippelnétek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)