Hirdetés

A következő Mission: Impossible film előzetese emlékeztet minket arra, hogy Tom Cruise még mindig fitt

|

Előzetest kapott a Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész, amiben Cruise fut és motorozik, de baljósabbak azok a pillanatok, amikor egyiket sem teszi.

Hirdetés

Könnyen elképzelhető, hogy Tom Cruise élete végéig Mission: Impossible filmekben fog szerepelni, és nem csak a saját szórakoztatására teszi ezt: a 2018-as Utóhatás, a sorozat hatodik része a kritikusoktól is dicsérő szavakat kapott, és a franchise legtöbb bevételt termelő filmje lett, sőt, a színészhez kötődő alkotások közül csak a 2022-es Top Gun: Maverick hozott több pénzt.

Így hát most, öt év elteltével érkezik a következő rész, ami valójában csak egy történet első felét fogja elmesélni, a másodikat, amit vele párhuzamosan forgattak, 2024 júniusában láthatjuk majd.

Hirdetés

Ethan Hunt és csapata egy az emberiség jövőjét fenyegető fegyver után kutat, amit még azelőtt meg akarnak szerezni, hogy rossz kezekbe kerülnie - biztosan nem azzal zárul majd a film, hogy ez megtörténik, és egy évet kell várnunk arra, sikerül-e a lehetetlen küldetés vagy sem. Dráma, fordulatok, őrült akciójelenetek, életveszélyes helyzetek és rombolás minden mennyiségben - ebből ad ízelítőt az új előzetes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)