Hirdetés

A következő Transformers filmet a Creed 2 rendezője készítheti el

|

Kezd alakulni a Transformers filmes univerzum jövője.

Hirdetés

Steven Caple Jr. neve leginkább a 2018-as Creed 2 miatt lehet számotokra ismerős, hamarosan viszont a jelek szerint egy Transformers film stáblistáján is találkozni fogtok vele, a legfrissebb hírek szerint ugyanis ő rendezheti a játművekké alakuló antropomorf robotok következő kalandját.

Elvileg azt is tudni lehet, hogy a szóban forgó mozi forgatókönyvéért Joby Harold felel - neki korábban a John Wick: 3. felvonás - Parabellumot köszönhettük, illetve a készülő Obi-Wan Kenobi tévésorozatban is közreműködik. 

Hirdetés

Egyelőre gyakorlatilag semmit sem tudunk az új Transformers filmről, ami valamiféle reboot lehet. Több moziötleten is dolgozik egyszerre a stúdió, amelyek közül a 2018-as ŰrDongó folytatása, és egy teljesen új ötlet is megvalósulhat - az utóbbi egyébként állítólag a régi Beast Wars rajzfilmeken alapul, amelyekben a robotok nem autókká, hanem állatokká változtak át.

Steven Caple Jr.

Szerintetek merre kéne filmes fronton továbbhaladnia a Transformers univerzumnak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)