Hirdetés

A következő X-Men filmre a nyár végéig kell várnunk

|

A Disney bejelentette Az új mutánsok premierjét, ami tényleg mozikba fog kerülni végre. Igen, tényleg.

Hirdetés

Annyi mindenen ment már keresztül az először 2017-ben megmutatott Az új mutánsok, hogy senki sem lepődött meg, amikor digitálisan előrendelhetővé vált és arról kezdett el spekulálni az internet, hogy elkerüli a mozikat, az Artemis Fowlhoz hasonlóan digitálisan lesz elérhető. Pár nappal később ezt a The Hollywood Reporter cáfolta, most pedig megérkezett a hivatalos válasz, ami végre sínre teszi ezt az elátkozott projektet.

Hirdetés

A Disney bejelentette, hogy a Josh Boone (Csillagainkban a hiba) által rendezett Az új mutánsok 2020. augusztus 28-tól fog az amerikai mozikban szerencsét próbálni, a szereplőknek (többek között Anya Taylor-Joynak és Maisie Williamsnek) pedig ezen a napon egyetlen másik filmmel kell csak megküzdeniük, a Benedict Cumberbatch nevével fémjelzett Ironbarkkal. A magyar premier egy picivel korábban lesz, a forgalmazó szerint augusztus 27-én számíthatunk rá (de tényleg).

A Disney egyébként végzett még két változtatást a naptárában: a Jack Dylan Grazer (Shazam!, Az) szinkronjával érkező Ron's Gone Wrong című animációs film 2021. február 26-ról átkerült 2021. április 23-ra, valamint egy erre a dátumra tervezett, ismeretlen 20th Century Fox projektet törölt a vállalat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)