Hirdetés

A közeljövőben még biztosan nem megyünk moziba

|

Sajnos még mindig nem tudunk jó hírekkel szolgálni, maradnak a továbbiakban is a novemberben bevezetett korlátozások.

Hirdetés

A mai Kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely bejelentette, hogy 2021. március 15-ig még biztosan megmaradnak a most is érvényben lévő korlátozások, tehát továbbra sincs itt a nyitás ideje. 

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy még mindig kijárási tilalom van érvényben az egész országban minden egyes nap este 8 óra és reggel 5 óra között. Csak azok tartózkodhatnak ekkor az utcákon, akik munkába mennek, vagy épp onnan jönnek hazafelé. 

Hirdetés

Mindezek értelmében pedig az éttermek, színházak és mozik is zárva kell hogy tartsanak, ezért a tavasz az optimista becslésekkel ellentétben (most legalábbis még) nem fogja visszahozni a filmnézési lehetőségeket. 

"A következő két hét kifejezetten nehéz lesz."

- mondta Gulyás Gergely, aki azért azt is megjegyezte, hogy elérkeztünk a korlátozások utolsó időszakához. Reméljük, hogy március 15-hez közeledve immár a várható nyitásról tudunk majd beszámolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)