Hirdetés

A közönségnek köszönhetően megvalósulhat 2021-ben a Fishing on Orfű

|

Annyian ajánlották fel az idei rendezvényre vásárolt jegyük árának egy részét, hogy anyagi akadálya nem lesz a jövő évi Fishingnek.

Hirdetés

Eredetileg júniusban lett volna az elsősorban hazai zenekarokat felvonultató Fishing on Orfű fesztivál, de a korlátozások miatt előbb augusztus végére helyezték át, majd kénytelenek voltak törölni. A szervezők egyik alapelve, hogy szponzorok nélkül, pusztán a jegybevételből és a fogyasztásból kívánják összehozni a rendezvényt, ami eddig simán működött, azonban így, hogy az idei év kimaradt, és több tízmilliós veszteség keletkezett, bizonytalanná vált, hogy megtarthatják-e 2021-ben.

Hirdetés

Kitaláltak egy támogatási rendszert, melynek keretében a jegy- és bérletvásárlók július 31. és augusztus 13. között nyilatkozhattak, hogy milyen mértékben kérik vissza a befizetett pénzt. Lehetőség volt a teljes összeget visszaigényelni, viszont azok a bérletesek, akik csak 75%-ot kértek, elővásárlási lehetőséget kapnak a 2021-es bérletekre, valamint exkluzív, digitális tartalmakat gyűjthetnek be; akik a felét, egy jól megpakolt ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak; akik pedig a negyedét, megszerezhették a Fishing on Orfű 2020 dupla koncertlemezét, rajta az idei tervezett fellépők dalaival.

Azok, akik a teljes összegnek búcsút mondtak, a fentieken túl egy beköltöző napon is részt vehetnek, ahol fellép Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók és a Szendrői-Tóth Duó. A jegyeseknek támogatási összegtől függetlenül a digitális tartalmak jártak, de aki semmit nem kért vissza, az ajándékcsomagot is megkaphatta. Emellett lehetőség nyílt külön támogatói csomagokat vásárolni, így az is beszállhatott, aki korábban nem váltott belépőt.

A szervezők mai közleménye szerint olyannyira jól működött ez a támogatási rendszer, hogy sikerült enyhíteni a deficitet, így nincs veszélyben a 2021-es Fishing - legalábbis anyagilag, a vírus és a kormány még közbeszólhat. Igyekeznek a támogatói csomagokat szeptember végéig mindenkinek eljuttatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)