Hirdetés

A Kraven, a vadász filmmel a Sony meglépi azt, amit a Venom mozikkal nem mertek

|

A CinemaConon levetítették a Kraven, a vadász első előzetesét, ami meglehetősen brutális lett - nem véletlenül.

Hirdetés

Szerencsésnek mondhatják magukat azok, akik részt vesznek Las Vegasban a CinemaCon nevezetű rendezvényen, hiszen láthatják például egy csomó film exkluzív előzeteseit, levetítették például itt a Gran Turismo első kedvcsinálóját, valamint a Kraven, a vadász film is trailert kapott. Ennek kapcsán pedig kiderült, hogy bizony ez lesz a Sony Pókember nélküli pókverzumának első R-besorolású, vagyis kifejezetten a felnőtt nézőket célzó képregényfilmje. 

Bizony, ezúttal tényleg belement a stúdió abba, amitől a Venom mozik esetében még féltek, az Amerikában nagyjából a 18-as karikának megfeleltethető korhatárbesorolással küldik a vetítőtermekbe legújabb filmjüket - bár fontos azért kiemelni, hogy minden ország besorolási rendszere más, az R-besorolású Deadpool filmek például nálunk csak 16-os karikát kaptak.

Hirdetés

Természetesen sokadszor is felmerült ott helyben a kérdés, miszerint megkapja-e az emlegetett R-besorolást a Kraven, a vadász film, mire a főszereplő, Aaron Taylor-Johnson a következő választ adta:

"Ez a Marvel film nagyban merít a valódi világból. Tudjuk, hogy ő [Kraven] egy ádáz vadász, egy magasan képzett gyilkos".

Majd így folytatta:

"Bassza meg, igen, R-besorolású lesz [a film]!

Nem túl meglepő módon hatalmas ováció követte a bejelentést.

A Kraven, a vadász film 2023. október 6-án érkezik meg az amerikai mozikba, a magyar premierre egy nappal korábban számíthatunk. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)