Hirdetés

A Kraven film főszereplője új részleteket árult el a Sony projektjéről

|

Aaron Taylor-Johnson mesélt picit Pókember egyik legnagyobb ellenfelének a jelleméről.

Hirdetés

Jövőre rekordszámú Marvel film fog a mozikba kerülni, és köztük lesz a Sony Pictures lobogója alatt készülő Kraven, a vadász is, amelyben végre élőszereplős formában is bemutatkozik Pókember egyik legnagyobb ellenfele. A vállalat a Venom 2 és a Morbius után újabb karakterre igyekszik felhúzni egy egész estés filmet, amelynek főszerepére azt az Aaron Taylor-Johnsont sikerült megnyerni, aki a Bosszúállók-filmekben Higanyszálként, a Kick-Assben pedig a címszereplőt játszva hősködött. 

Hirdetés

A Stan Lee és Steve Ditko által megalkotott Sergei Nikolaevich Kravinoff az 1964-es The Amazing Spider-Man #15-ben bukkant fel először egy orosz vadászként, aki a legnagyobb vadakra hajt, és azzal akarja bizonyítani képességeit, hogy ő lesz az, aki becserkészi, majd legyőzi Pókembert. Az évtizedek során Kraven számos alkalommal megmutatta már, hogy méltó ellenfele Peter Parker hősének, többek között a Sinister Six alapítótagja is volt. Talán legismertebb története az 1987-es Kraven utolsó vadászata, amelyben élve eltemeti Pókembert és átveszi a helyét a bűnüldözésben.

A közelgő filmváltozatban azonban más megvilágításba fog kerülni a karakter, legalábbis Aaron Taylor-Johnson a ComicBooknak adott interjújában erről beszélt, miközben vadonatúj filmjét, A gyilkos járatot igyekezett népszerűsíteni. A színész szerint az ő interpretációja egyszerre lesz a természet védője és vadász is, a duális jellege miatt pedig egy összetett karakterre számíthatunk:

"Mint mondtam, ő az élővilág oltalmazója, egy természetvédő, egy vadász, és számos más aspektusa is van. Amit szeretek ebben a karakterben, ami emberivé teszi, az az, hogy vannak hibái. Kraven egy gyönyörű karakter. Szergej Kravinov egy csodálatos figura, mert olyasvalaki, aki igazán megérti önmagát, és vannak hibái."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Azt még korábban árulta el Taylor-Johnson, hogy edzői segítségével igyekezett fizikailag is átalakulni, hogy megidézze a karakter képregényekben látott fizikumát, ezt pedig komoly edzés útján érte el. A Kraven, a vadász a jelenlegi tervek szerint 2023. január 13-án fog a mozikba kerülni, akkor kiderül, hogy mit sikerült kihozni az alapokból és milyen lesz a mozis változat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)