Hirdetés

A Legendás állatok: Dumbledore titkai produkálta a Harry Potter franchise leggyengébb nyitását

|

Ennek ellenére is a jegybevételi lista élén végzett a Legendás állatok: Dumbledore titkai.

Hirdetés

Miután a fontosabb piacok mindegyikén - kivéve az oroszt - bemutatták a Legendás állatok: Dumbledore titkait, befutottak az első jegybevételi adatok is, amelyek alapján levonható a következtetés, még egyetlen Harry Potter vagy Legendás állatok film sem rajtolt ilyen erőtlenül. A Dumbledore titkai az Egyesült Államokat és Kanadát felölelő Észak-Amerikai piacon mindössze 43 millió dollárig jutott, azaz körülbelül 19 millióval múlta alul az eddigi negatív csúcstartó Grindelwald bűntetteit.

Eközben a nemzetközi piacról is befolyt 150,4 millió dollár, ami azt jelenti, hogy a 200 millióból forgatott produkció 193,4 milliónál jár, tehát hosszú út vár rá még a nullszaldói is, hiszen a jegyeladásokból származó összegnek csak egy része köt ki a Warnernél.

Hirdetés

Aki esetleg máris megkongatná a vészharangot, ne tegye, mert a Variety értesülései szerint a Warner a Dumbledore titkainak szereplésétől függetlenül is zöld utat adott a negyedik és ötödik film számára. Inkább az a kérdés, hogy miután ezek is kifutottak, milyen irányt vesz majd a franchise, esetleg visszakanyarodik-e az időközben felnőtt Harryékhez, vagy akár teljesen elszakad az ismert karakterektől, hogy új, eddig nem látott oldalát is megmutassa J. K. Rowling varázsvilágának.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)