Hirdetés

A Legends of Tomorrow sem úszta meg, hét évad után elkaszálja a The CW

|

Nem csak a Batwoman ér véget a The CW DC-s sorozatai közül.

Hirdetés

Három évad után véget ér a Batwoman sorozat, a The CW azonban egy másik DC Comics adaptációt is kukázni fog: a The Hollywood Reporter számolt be először arról, hogy a hetedik lesz a Legends of Tomorrow utolsó szezonja, nyolcadik évadot nem rendelt be a csatorna. 

A Legends of Tomorrow, avagy A holnap legendái 2016-ban indult, az Arrowversum világába tagozódott be, és olyan hősök és gonosztevők bukkantak fel benne, mint John Constantine, Atom, Fehér Kanári, Tűzvihar, Sólyomlány, Sólyomember, vagy Fagykapitány.

Hirdetés

A törlés abszolút a The CW döntése volt, az alkotók közül Keto Shimizu showrunner a Twitteren írt arról, hogy megszakad a szíve, de ugyanakkor végtelenül hálás a stábnak az elmúlt évekért és a kiváló munkáért. 

Korábban megannyi DC-s sorozat futott a csatornán, de ezzel a kaszával gyakorlatilag ott tartunk, hogy a The CW repertoárjába már csak és kizárólag a The Flash és a Superman & Lois tartozik. Más sorozatok persze továbbra is futnak náluk, az All American, a Kung Fu, a Nancy Drew, a Riverdale, és a Walker esetében épp most rendeltek be egy-egy újabb szezont. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)