Hirdetés

A legrosszabb Pókemberes cosplay-ek

|

Pókembernek lett most hirtelen egy új filmje és egy játéka is, de a furcsa szuperhős az évek során rengeteg embert ihletett meg. Kit jobban, kit kevésbé.

Hirdetés

A mozikban már adják a Csodálatos Pókember 2-t és ezzel párhuzamosan kiadásra kerül a The Amazing Spider-man 2 is, aminek már az első 15 percét is megnézhettük, sőt flashjátékunk is van már.

Most, hogy Peter Parker az összes médiumot magáévá tette, ideje egy kicsit megnézni a franchise rajongói oldalát is, mert bizony ott is meglehetősen izgalmas dolgok történnek. Nincs az a szuperhős, amit ne testesített volna már meg legalább egy cosplayer és ez alól természetesen Spider-man sem kivétel. Ahelyett viszont, hogy a csodálatos pókemberlányok és tibeti vak apácák által varrt kosztümök és profi cosplayerek között válogatnánk, inkább nézzük a meg nem énekelt hősöket. Sufni-Pókember FTW!

Az övtáskás

Hulk (vagy Blanka) legjobb barátja.

Vidéki-man.

A nice-try.

Ez biztos, hogy egy fogadás volt.

A Pókember-bikini.

Aki lekéste a ComicCont.

A WTF.

A Hugh Hefner.

Ami Supermannek a kriptonit, az pókembernek a dupladé.

Apu kifestette a gyereket.

Pókkapitány.

Nem lesz ebből így több film.

"Figyi, állj be egy menő pózba".

"Gyere cica, ülj ide mellém".

???

Kollégium Edition.

Húsz év múlva egy dolcsi lesz egy autogram. 

A VHS gyűjteményért már megérte.

Igen, ez testfestés. Igen, kitakartuk.

És így a végére, csak hogy... Tudjátok.

Na, szerintetek melyik a nyertes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)