Hirdetés

„Az univerzum ánuszának legsötétebb ránca” - ki mondhatta ezt a Zöld Lámpásról?

|

Nem nehéz kitalálni, ki van ilyen véleménnyel a 2011-es Zöld Lámpás moziról.

Hirdetés

Felesleges húzni az időt, a fenti idézet nem mástól, mint Ryan Reynoldstól, magától a 2011-es Zöld Lámpás címszereplőjétől származik. Reynolds minden egyes alkalmat megragad, mikor belerúghat az egyébként tényleg pocsék képregényes moziba, a Deadpool 2-ben például egy olyan jelenetet is megnézhettünk, mely során a szószátyár mutáns visszautazik az időben, és kinyírja Reynoldsot, miközben a színész épp a Zöld Lámpás forgatókönyvét olvassa.

Most épp a SmartLess podcastban mesélt Reynolds arról, hogyan jött össze későbbi feleségével, Blake Livelyvel. 

Hirdetés

Reynolds és Lively a Zöld Lámpás forgatásán ismerkedtek meg, ennek kapcsán mondta a színész a következőket:

"Blake-kel az univerzum ánuszának legsötétebb ráncán ismerkedtünk meg, amit úgy hívtak, Zöld Lámpás".

Elmesélte, hogy először csak barátok voltak, másfél évvel később viszont elmentek egy dupla randira (nem egymással, hanem két másik emberrel randiztak). Összemelegedtek, és nem sokkal később már együtt indultak Bostonba. Reynolds úgy fogalmazott, hogy 10 éves kapcsolatuk hollywoodi időszámítás szerint nagyjából 45 évnek felel meg.

Blake Lively és Ryan Reynolds 2012-ben házasodtak össze, azóta három gyermekük született. Ez a színész második házassága, 2008 és 2011 között még Scarlett Johansson volt a felesége.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)