Hirdetés

A legújabb Batman a Final Fantasy VII-ből tudta meg, mi a szerelem

|

Robert Pattinson kölyökként belezúgott a Square Enix szerepjátékának két hősnőjébe, és ahogy mások, ő sem tudott választani közülük.

Hirdetés

Miután vészesen közeledik a The Batman bemutatója, a film főbb szereplői - köztük a Batmant megformáló Robert Pattinson és a Macskanő jelmezét magára öltő Zoë Kravitz - egyik interjút adják a másik után. Ilyenkor értelemszerűen a kérdések szinte kivétel nélkül a sikervárományos produkció körül csoportosulnak, ám olykor-olykor megesik, hogy a beszélgetés egészen váratlan irányt vesz.

Ez történt a francia Clique műsorvezetőjével, Mouloud Achourral folytatott csevej során is, ugyanis a kérdezz-felelek egy pontján szóba került Pattinson kedvenc játéka, a Final Fantasy VII.

Hirdetés

Az előzményeket nem ismerjük, ám ahol mi is bekapcsolódunk a beszélgetésbe, már a főszereplő és két szemrevaló társnője között bimbódzó szerelmi háromszöget boncolgatják.

"Szerelmes voltam Aerisbe és Tifába! Mindenki mindkettejüket akarja, a két oldalt, a két lányt, akik közül választhatsz."

Miután hamar világossá vált, hogy Zoë Kravitz egyáltalán nem ismeri a klasszikus JRPG-t, Pattinson elkezdte felvázolni a szituációt. És egyúttal spoilerezett is egy hatalmasat, ami 1997-ben megjelent játék esetében bocsánatos bűnnek számít.

"Ez a legjobb. Egy szerelmi háromszög, amiben Aeris - vagy Aerith, attól függően, melyik verzióját birtoklod a játéknak - az igazán kedves lány, aki a szupererejével mindenkit meggyógyít és jobb hellyé teszi a világot"

Kravitz ezen a ponton viccesen közbeszúrta, hogy szegény nőknek kell mindenkit meggyógyítaniuk, milyen kimerítő.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

"És akkor ott van Tifa, a kis szexi dög, aki egy tolvaj megy ilyesmi, és rövid szoknyát visel. Te pedig úgy vagy ezzel, hogy 'Nem tudok, dönteni! És akkor Aeris meghal. Aerist megölik épp akkor, amikor a tetőpontra ér. Így tapasztalja meg minden srác, hogy mi a szerelem."

- folytatta Pattinson.

Noha Kravitz még élcelődött egy kicsit az elmondottakon, Robert Pattinson vallomása megnyugtatólag hathat minden játékosra, aki tiniként egy picit belehabarodott valamely játék karakterébe. Nyugi, nem vagytok egyedül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)