Hirdetés

A legújabb Thor: Szerelem és mennydörgés kép a Fekete Párduc és a Holdlovag kapcsán is érdekes lehet

|

Egy korábban már emlegetett, de eddig konkrétan még meg nem mutatott istennő is látható a legújabb Thor: Szerelem és mennydörgés fotón.

Hirdetés

Szépen lassan közeledünk a Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatójához, így egyre több apró részlet derül ki Taika Waititi filmjéről. Most például az alábbi fotó került elő, melyen Valkűr (Tessa Thompson) és Jane Foster, avagy Mighty Thor (Natalie Portman) látható, de nem csak miattuk érdekes a kép.

Az előttük lévő széken ugyanis egy egyiptomi istennő, egészen pontosan Básztet csücsül, ő pedig már eddig is fontos szereplője volt a Marvel filmes univerzumnak, csak eddig emberi formában nem találkozhattunk vele.

Hirdetés

Az istennőt megemlítették már Amerika Kapitány: Polgárháborúban, és kiemelten fontos szerephez jutott az első Fekete Párduc filmben, ahol óriási párducként ábrázolták őt a film elején, mikor elmagyarázták nekünk a Fekete Párducot eredetét. Básztet tehát nem csak egyiptomi istennő, őt imádják Wakandában is. Egyiptomi istenség révén Básztetnek a Holdlovag sorozathoz is köze van, itt ugyebár megismerkedhettünk a helyi istenek tanácsával. Sőt igazából kijelenthető, hogy a Fekete Párduc pontosan ugyanúgy az avatarja Básztetnek, mint ahogy Holdlovag is az avatarja Honszunak.

Asgardi, egyiptomi és görög istenségek tehát biztosan helyet kapnak majd a Thor: Szerelem és mennydörgésben - Zeuszt ugyebár nem más, mint Russell Crowe fogja eljátszani. Básztetet Akosia Sabet alakítja. A film 2022. július 7-én érkezik meg a magyar mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)