Hirdetés

A legutóbbi Bad Boys rendezői Batgirl filmet készítenek

|

A Batgirl film főszereplőjét még nem jelentették be, de a forgatókönyvíró megvan.

Hirdetés

Eredetileg Joss Whedon rendezhette volna meg a Barbara Gordonra és igazságosztó alteregójára fókuszáló filmet, ám végül a Bosszúállókat is jegyző filmes 2018-ban otthagyta a projektet.

Akkor még úgy hírlett, hogy a Warner Bros. női rendezőt szeretne a Batgirl élére, és mint később kiderült, komolyan számol a karakterrel az HBO Max tartalomkínálatában is, ám egészen eddig nem lehetett tudni, hogy mi a helyzet a Denevérlány bemutatkozásával. 

Most a The Hollywood Reporter jelentése tisztázta a dolgokat: eszerint a rendezői posztra egy páros, Adil El Arbi és Billal Fallah írtak alá, akiknek a neve elsősorban a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk kasszasikere miatt lehet ismerős, valamint ők tervezik tető alá hozni a Beverly Hills-i zsaru 4-et is.

Hirdetés

A duó Christina Hodson forgatókönyve alapján dolgozhat, aki az Űrdongó és két DC-film, a Ragadozó madarak és az éppen forgó The Flash szkriptjét is írta. A produceri feladatokat többek között Kristin Burr látja el, aki olyan filmeken dolgozott, mint a Barátom, Róbert Gida, a Dóra és az elveszett aranyváros, valamint a hamarosan debütáló Szörnyella. 

Burr szerint szeretnék megmutatni Gotham egy másik oldalát is a közönségnek, amiben tökéletes társ Hodson remek írása, valamint Adil és Bilall örömteli energiája, ami rájuk is átragad. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)