Hirdetés

A Lionsgate tényleg mindent elkövet, hogy meggyűlöljük szegény Hellboyt

|

Hatalmasat tévedsz, ha azt hiszed, hogy a legutóbbi Hellboy filmnél nincs lejjebb.

Hirdetés

Annak ellenére is, hogy meredeken zuhan a kriptovaluták árfolyama, és lényegében beleállt a földbe az NFT piac, némely vállalat továbbra sem adja fel a web3 feliratú pénzeszsák simogatását annak reményében, hogy nekik is csurran-cseppen valami. Ezúttal a Lionsgate filmstúdiónak sikerült belekeverednie a decentralizált világok útvesztőjébe a The Sandbox idegenvezetésével.

A The Sandbox (az Animoca Brands egyik leányvállalata) csapata korábban mobiljátékokra koncentrált, de már jó ideje egy ugyanerre a névre keresztelt, blokklánc alapú játékként hirdetett metaverzumon dolgozik, amihez a Lionsgate címeit is fel kívánja használni.

Hirdetés

E vállalkozás nem titkolt célja, hogy lebontsa a Minecraft és a Roblox virtuális világainak dominanciáját oly módon, hogy felépít (ez már megtörtént) és sikerre visz (ez még folyamatban) egy web3-as homokozót. Ebben a játékosok az alkotásaikat NFT-k, azaz nem helyettesíthető tokenek formában lementhetik, és a fejlesztők elmondása szerint ténylegesen "birtokolhatják" azokat. Utóbbi értelemszerűen azt jelenti, hogy mehetnek velük seftelni kriptovalutáért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A The Sandbox már most is terebélyes metaverzuma hamarosan kibővül majd egy Action City nevű "vidámparkkal", ahol belefuthatunk majd Hellboyba, de a pokoli szuperhős mellett Rambo és a Feláldozhatók is beszállnak majd a buliba. Alig várjuk, hogy a Hellboy képregények rajongói meglássák, milyen módon kívánják kedvencüket pénzszivattyúként felhasználni. Alighanem emlékezetes nap lesz majd a Twitteren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)