Hirdetés

A Loki 2. évada és az Ahsoka sorozat is felbukkan a Disney+ 2023-as kedvcsinálójában

|

A Disney már a 2023-as tartalmait népszerűsíti a legnagyobb brandjeire építve, mint a Star Wars és a Marvel.

Hirdetés

Noha az élőszereplős Pinokkió adaptációval mellélőtt a Disney, és az Amazon (vagyis a She-Hulk) esetében sem egyöntetű a vélemény, azonban így is voltak szórakoztató tartalmak idén a Disney+-on, elég a rendhagyó Chip és Dale filmre, A galaxis őrzői ünnepi különkiadásra, az Andorra vagy éppen a Zootropolis+-ra gondolni, hogy csak néhányat említsünk a 2022-es újdonságokból. 

A streaming szolgáltatás jövőre sem tervez lassítani, várhatóan minden egyes brand ki fog tenni magáért, legyen az a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic vagy a Star (utóbbi fogja össze a 20th Century Studios, a Hulu és hasonló vállalatok tartalmait). 

A vállalatok sorra mutatják be, hogy milyen nagy premierekkel készülnek 2023-ban (az HBO Max például már októberben elkezdte a felkészítést), ebből pedig nem maradhatott ki a Disney+ sem. Számos címet és jelenetet zsúfoltak bele egy rövid videóba, amely azt hirdeti, hogy a platform felhozatala többek között a Loki 2. évadával és az Ahsoka sorozattal fog bővülni.

Hirdetés

De feltűnnek olyan projektek is, mint a Pixar egyik új animációs filmje, a Win or Lose - ez egy középiskolai softball csapatot követ nyomon a bajnoki meccsüket megelőző héten. Minden epizód ugyanazon a héten játszódik és egy-egy főszereplő - a játékosok, a szüleik, a bíró - nézőpontját mutatják be, mindegyiket egyedi vizuális stílusban. 

Tekintve, hogy a korábbi statisztikák és Kevin Feige szerint is a Loki sorozat volt az eddigi legnézettebb Marvel széria a Disney+-on, nem meglepő, hogy ez kapta a kiemelt figyelmet. A második szezonról egyelőre nem sokat tudni, de a több visszatérővel operáló folytatás epizódjainak nagy részét Justin Benson és Aaron Moorhead (Holdlovag, A 81-es számú archívum) jegyzik. 

Ti melyiket várjátok leginkább a videóban látottak közül?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)