Hirdetés

A Loki negyedik részének stáblistás jelenete régóta várt karaktereket villant meg

|

Sok képregényrajongó várta már őket a Loki sorozatban.

Hirdetés

Közeledünk a Disney+-os Loki sorozat fináléjához, így cseppet sem meglepő, hogy felpörögtek az események. A következő sorok masszívan spoileresek lesznek, csak ennek tudatában folytassátok az olvasást!

A negyedik részben kiderült, hogy tényleg egy nagy kamu az egész TVA, az ott dolgozó ügynököket nem a Time-Keepers trió teremtette, sőt valójában az elvileg a TVA élén álló három kozmikus lény nem más, sima robot - nagy kérdés persze, ki irányította őket, ez egyelőre nem derült ki.

Hirdetés

Úgy tűnt, Loki és Sylvie diadalmaskodnak, de a sorozat címszereplőjét csak sikerült a fura TVA-s fénylő pálcával kiiktatni. Ez elvileg törli a variánsokat, de az epizód stáblistás jelenetéből kiderült, hogy teljesen más az igazság. A stáblistás jelenetből megtudhattuk, hogy főszereplőnk korántsem halt meg, igazából valamiféle posztapokaliptikus világba került (jó eséllyel épp New Yorkba, a háttérben kivehető a lerongyolódott Bosszúállók torony), ahol különböző "Loki variánsok" fogadták őt.

Közülük ketten ismerősek lesznek a képregényolvasóknak: itt van ugyanis az eredeti képregényes Loki öreg verziója (őt Richard E. Grant alakítja, a színész azt a ma már megmosolyogtató ruhát viseli, amiben Loki ezen változata a Journey Into Mystery 85. számában felbukkant), és az a fiatal Loki is, akivé újjászületése után vált a füzeteken a csínytevés istene - őt Kid Loki néven szokták emlegetni, a képregényekben a Thor 617. számában tűnt fel először.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Rajtuk kívül láthatunk még egy pörölyt forgató, vagyis jó eséllyel Thor erejével bíró Lokit, illetve egy Loki sisakos krokodilt is. Thornak van ugyan egy békaverziója (Throg) a Marvel képregényeiben, de én személy szerint krokodil Lokira nem emlékszem - javítsatok ki nyugodtan, ha esetleg tévednék.

Ha részletesebben is megismernétek Loki különböző képregényes verzióit, akkor érdemes megnéznetek az alábbi magyarázó videót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)