Hirdetés

A Mad Max világának titkait meséli majd el a Furiosa

|

Már nagy erőkkel készül a Harag útjának spin-off filmje, ami egyébként azért születik, hogy megválaszolhasson egy rakat kérdést az univerzummal kapcsolatban.

Hirdetés

A Mad Max - A harag útja sokak szemében a 2010-es évek egyik (ha nem a) legjobb filmje. George Miller sikerrel megfogta az apokaliptikus világot, és újra bemutatta azt egy modern közönségnek. A 2015-ös produkció ugyanakkor rengeteg kérdést felvetett az univerzummal kapcsolatban.

Miller a The AV Clubnak adott egy interjút a készülő spin-off kapcsán, amiben elmondta, hogy a forgatókönyv gyakorlatilag megírta magát A harag útja után. Az abban megválaszolatlanul maradt kérdések adták az egész alapját.

Hirdetés

"Amikor megírtuk a Mad Maxet, egy gyorsan pörgő történetet akartunk elmesélni. Ez volt az egyik trükkje A harag útjának: volt egy csomó utalás arra, hogy kicsoda is Furiosa, honnan jött, ezek az emberek miért csinálják, amit csinálnak. Sosem magyaráztuk meg ezeket, vagy azt, hogy Furiosa hogyan vesztette el a karját. Sosem mondtuk el, hogy mi is volt a Zöld Hely, vagy hogy hogyan működött a Citadella."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Amikor elkezdtek dolgozni a Furiosa történetén, akkor ott hevert előttük egy rakat sztorielem, amit ki kellene fejteni.

"Azt mondtam magamnak, hogy remélem sikeres lesz A harag útja, mert akkor majd elmesélhetem ezeket."

A Mad Max: Furiosa lesz a film, amiben ha nem is minden, de sok kérdésre választ kaphatunk majd. A produkció 2024. május 24-én debütál, így addig még bőven lesz időnk rágódni a fentieken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)