Hirdetés

A Maffiózók és a Nagymenők alkotói új maffiasorozaton dolgoznak

|

A zsáner rajongói örülhetnek, összeálltak a hat évadot megélt sorozat és a legendás film alkotói, ebből csak valami remek dolog sülhet ki.

Hirdetés

Ha szerettétek az 1999 és 2007 között futott Maffiózók (The Sopranos) tévésorozatot, vagy esetleg Martin Scorsese örök klasszikusát, a Nagymenőket, netán esetleg mindkét alkotásnak helye van a szívetekben, akkor egy remek hírrel szolgálhatunk: Terence Winter, a Maffiózók producere (neve a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó miatt is ismerősen csenghet), és Nicholas Pileggi a Nagymenők társírója hivatalos is összeállt egy közös projektre.

Hirdetés

A Deadline információ szerint a Showtime megrendelésére készülő új sorozat forgatókönyvéért Winter és Pileggi mellett Brian Grazer és Samie Kim Falvey felel majd. Egyelőre még nagyon korai stádiumnál jár csak a projekt, így konkrét részleteket nem ismerünk, de a hírek szerint a történet az Egyesült Államokban eluralkodó korrupció és szervezett bűnözés körül forog (ki hitte volna), mindezt pedig az első maffiacsalád szemszögéből élheti majd át a néző.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, erre a sorozatra bizony tényleg érdemes lesz nagyon odafigyelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)