Hirdetés

A Disney-nél is tervben van A majmok bolygója filmek folytatása

|

Noha a Fox felvásárlása jó pár széria végét vagy rebootját eredményezi, az Andy Serkis nevével fémjelzett filmek folytatódhatnak.

Hirdetés

A márciusi Disney-Fox összeolvadás pénzügyileg lezárult, de a rajongók számára sokkal fontosabb, hogy jönnek-e folytatások a felvásárlás előtt elkezdődött filmsorozatokhoz. Az köztudott, hogy a Disney nem szeret olyan projekteket finanszírozni, amelyek a kasszáknál nem futnak majd jól.

Hirdetés

Sajnos a Foxtól örökölt projektek között nem egy veszteséges akad, ezt mutatja az a legfrissebb pénzügyi jelentés is. Eszerint a legutóbbi negyedév nem a vártnak megfelelően alakult, amiért részben a Sötét Főnix bukása a felelős. A gyatra bevételek láttán a Disney reformokra szánta el magát, ami valószínűleg jó pár futó széria beszántását eredményezi (elég csak az X-Men filmek rebootjára gondolni).

Van azonban néhány franchise, ami zöld utat kapott. Ezek között szerepel James Cameron Avatarjának folytatása, illetve A majmok bolygója filmek is. A mind kritikailag, mind a kasszáknál jól teljesítő széria abban a formájában folytatódhat, ahogy az összeolvadás előtt elindult. Az előző részeket dirigáló Matt Reeves most éppen Batman filmet gyárt, amit ráadásul trilógiának terveznek, tehát a Disney-nek valószínűleg mást kell keresnie a rendezői székbe, de mi már akkor boldogak leszünk, ha a régi szereplőkkel újra találkozhatunk a vásznon.

Ti örültök, hogy folytatódhat A majmok bolygója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)